tirsdag den 4. december 2007

"Jingle bells jingle bells jingle all the way"

4. december og endnu er dag er gået alt for hurtigt, og jeg har ikke nået en brøkdel af, hvad jeg burde.
Den dårlige samvittighed sniger sig langsomt ind på mig. Det handler dog ikke om julen, men mit bachelorprojekt, som gerne skulle ligge færdigt inden jul. Vil nødigt have juledagene skal foregå, mens jeg sidder med næsen i bøgerne. Ville være lidt for trist.
Fik taget et par billeder af julepynten i dag. Tænker lidt på at få lavet et julealbum, hvor der scrappes traditioner og oplevelser år efter år. Og så skal der jo billeder til :-) Så med det i tankerne har jeg fx fotograferet den engel, jeg fik af min mormor som barn. Den kan trækkes op og drejer rundt, mens den spiller "Glade jul". Den SKAL op hvert år - før er det ikke rigtig jul.

4th of December and another has passed way to quickly, I haven't done any of the things I was supposed to.
The bad consience is gaining in on me. It's not because of Christmas though, but my bachelorproject, as it would be great to have it finished before Christmas. Would be sad to have to sit and read and write throughout the holidays.
Took a few pics of my decorations today. I'm thinking of making a Christmas Tradition album, so I need pics :-) With that in mind, I've photographed the angel I got from my grandmother when I was a child. It spins playing "Silent night". I HAS to come up othervise it's not really Christmas for me.

3 kommentarer:

angely sagde ...

Elsker også bare Love actully - jeg så den også :) Den er skøn. Rigtig hygge.
Rigtig rigtig god bedring kære du. Pas nu på dig selv.

Dejligt, at du kom med i julecountdowm. Vi "ses" her i morgen.

KH Heidi

musen sagde ...

Sender en kærlig tanke og en lille sang "Laaaaaaast Christmas" ;)

Charlotte Ravn sagde ...

Ih hvor hyggeligt med endnu en "blog-julekalender", det er bare svært at nå at kommentere på alle indlæg :) Sikke en sød engel, kan godt forstå at den har en særlig plads i dit hjerte! Jeg har en porcelæns malet nisse, som var den allersidste gave jeg fik af min mormor, den er også meget kær for mig!