torsdag den 27. december 2007

Glædelig jul til jer alle - Merry Christmas everyone!

Så er der gået et par dage siden juleaften. Vi vente hjem fra mine forældre 2. juledag omkring aftensmadtid, men inden stod den på julefrokost med gode venner af familien. Der var også tid til hygge og afslapning, som det kan ses på billedet her:
Vi havde en hyggelig juleaften, hvor der var masser af gaver og lækker mad. Håber I alle har haft nogle dejlige juledage - det har været super hyggeligt at følge dem, der har deltaget i (så meget som muligt af) christmas-countdown'en.
Merry Christmas to everyone!! Hope you all enjoyed the holidays!! We surely did, spending 3 days at my parents. We had lots of nice food and lovely presents - our daughter enjoyed it very much.

3 kommentarer:

charlotte sagde ...

Dejligt at i havde nogle gode juledage! Og det billede af din datter er så herligt!! Hun har rigtitg smidt skoene, op med benene og så slappe af til noget godt TV - akkurat som vi andre gør! hehe! :-)

Vi har også været på farten HELE julen - lige siden d. 23. dec. I dag stod den på julegave-bytning. Det gik fint trods menneskemyldret. I morgen er det TOTAL afslapning inden vi igen drager væk nogle dage!

Ritigt godt nytår til jer!!

Mutte sagde ...

Herligt billed, hun forstå hvordan man tar' sig en slapper!

Else Slipsager Petersen sagde ...

Sikke en charmetrold, hun gør sig rigtig mageligt.

Godt nytår til dig og din familie