tirsdag den 6. november 2007

Tøsetur til scrapbutik

Så blev det tirsdag, og der skal ikke scrappes i dag. Jeg havde helt glemt, vi havde aftalt en tur til Kværndrup - til Multiscrap. Så kl. 19 kører "bussen". Naja er chauffør - og kyndig scrap-vej-leder :-D Både leder, vejleder og så leder hun vejen - godt jeg ikke er pjattet i dag.... *host*
Har netop fået et interview i stand til vores BA og er bare så glad, men mest af alt nok lettet.

Så i aften skal der shoppes - ved to af os har sparet op, så der kan laves en god gang shop-till-you-drop (eller butikken lukker og Iben gerne vil hjem)

Tuesday it is and no scrapping today. I forgot an appointment to go to a local scrapshop, Multiscrap. The "bus" leaves at 7pm and Naja is the driving and guide - both into the scrapping world and to the shop.

Too many 1½ year old's fingers here - have to make it short...

1 kommentar:

angely sagde ...

Hejsa Maria,

1000 tak for din besked på min blog. Jeg håber på, at starte på studiet igen til februar, men nu må vi se. Det er et super fedt studie. Kan se du vist snart er færdig - skønt.

Superblog du har dig her - du kommer lige på listen :) Og hvad fik i så købt hos Multiscrap...bliver vist snart nødt til, at tage turen derned. Det var den bedste biks på convention :) Det var i alt fald jer der frarøvede mig de fleste penge ;)

God aften.

KH Heidi