søndag den 13. april 2008

ATC - first production

Jeg har for noget tid siden lavet mine første ATC-kort. Jeg har lavet lidt flere, men glemte at fotografere dem inden Convention, så venter på at få billedet fra Naja, der heldigvis havde sit kamera med.

Some time ago I made my first ATC-cards. I made a few more, but forgot to take pics, so waiting for Naja's pic, as she fortunately brought her cam to the last scrap-convention.
Synes det er hyggeligt at lave disse kort - der er jo uanede muligheder. Jeg er ret vild med Tim Holtz stil og havde fornøjelsen af at bytte med Kirsten Gro, der om muligt er den størte Holtz fan i DK ;-) Hun havde en masse gode tips og ideer, så det var fedt.
Det var Helle (aka Cowgirl), der fik mig til at gå i gang med ATC, og det har jeg slet ikke fortrudt. Jeg er bidt af det.
I think it's fun making these cards - there are so many possibilities. I like the Tim Holtz-style og had the pleasure of trading with Kirsten Gro, probably the biggest Holtz fan in DK ;-) She had lots of tips and ideas, so it was great.
Helle (aka Cowgirl) got me started on ATC's and I haven't regretted. I love it!
Jeg er pt sygemeldt pga. det første job jeg havde i februar, og skal lige bruge lidt tid til at finde mine ben igen inden jeg kan arbejde. Jeg har længe ikke haft overskud og energi til at scrappe, men håber det snart kommer igen, så jeg kan lave noget kreativt, mens jeg er hjemme.

5 kommentarer:

piabau sagde ...

Super lækre ATC kort,lige mine farver og stil, jeg er også vild med Tim Holtz og alle han lækre ting

angely sagde ...

Du får lige en cyberkrammer herfra - pas godt på dig selv.
Og lækkert ATC kort. Jeg har endnu mit første til gode, men måske vi kan bytte en daag?

:) Heidi

netti sagde ...

hvor er de ATC kort super flotte. De er i en dejlig enkel stil og helt vidunderlige.

Jette W sagde ...

Jeg håber du er ok.
Lækkert ATC, jeg må også snart prøve.

Karina sagde ...

Super flotte ATC kort. Dem ville jeg meget gerne bytte mig til ; )